söndag 13 november 2011

Bästa Farsdag.




Idag har det varit fars dag. Då bjöd jag papporna i mitt liv på middag här hemma plus mamma och minna förstås.
Fast att denna dagen är ägnad åt alla pappor, så valde nog min pappa att uppvakta mig istället. Här ska ni få höra.

Jag har för det första haft såna himla hudproblem länge nu och ännu värre har det blivit nu under helgen, så illa så jag har sagt att jag inte tänker gå till jobbet imorgon och visa mig såhär.

Då kom min pappa hit med livs levande arganolja i äkta vara! Haha! Vilken fin pappa! Jag visste inte vad det var innan. Men det är tydligen en olja som just nu är typ fridlyst och finns bara i marocko och görs av arganfrukt frö. Den här oljan ska man smörja in problem områden med sen så fräter det bort själva problemområdet på nåt vis då. Vi får se om det hjälper mig.Den ska göra mirakel! Jag ska ge det några dagar i vilket fall. Riktig sån här olja kostar ca fem tusen kronor för en liter! På hälsokost finns det tydligen någon variant av sån här olja, men den är ju naturligtvis ingen riktig, riktig. Men billig och kanske värd att prova.
Jag uppdaterar om resultatet senare.
Hur som helst tänkte pappa inte på mig sa han, utan på volvo som företag som kanske förlorade en resurs imorgon om jag var hemma.

Sen en present till. Jag fick en advents kalender!! En smink kalender!
Hej jag heter Maria och jag är 26 år och kör smink kalender i år. Tycker att det är barnsligt roligt i vilket fall. Spännande.

Denna söndag avslutas för övrigt med huvudvärk.

Sara! Kan man få höra hur det är att frilansa?!!(jag har inga pengar på mobilen! Teledate snarast)!

All kärlek!

Inga kommentarer: